Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 10:00 до 18:00
СБ -
НД: Вихідні дні
або
Зворотній зв'язок
Ім'я
UA RU

Як вибрати розумний пилосос?

Категорії
Зміст
  1. Як вибрати робот-пилосос?
  2. Вибираємо ємність акумулятора
  3. Фільтрація
  4. Вибираємо спосіб орієнтування в просторі
  5. Визначаємося з кількістю режимів роботи
  6. Зверніть увагу і на ці функції
  7. Комплектація

Як вибрати робот-пилосос?

Как выбрать робот-пылесос – гид от «М.Видео»
 

Розповідаємо, на що варто звернути увагу при виборі «розумного» помічника:

Вибираємо ємність акумулятора

Оцініть розміри вашої квартири перед покупкою і прикиньте, скільки часу буде потрібно роботу-пилососу на її прибирання. Зазвичай ця інформація вказується в техпаспорті приладу, але можна приблизно оцінити площу прибирання, і не заглядаючи в інструкцію. Існує просте правило: відніміть від часу автономної роботи пилососа 10, і ви отримаєте приблизну площу, яку він зможе вичистити від однієї зарядки. Якщо кімната більше, то робот кине прибирання на середині і тихо-мирно уползёт до бази на кілька годин - заряджатися. Кому-то це не принципово, а кого-то постійні перерви в роботі пристрою будуть дратувати. Якщо ви з других, варто віддати перевагу модель з більш ємним акумулятором.

Вибираємо обсяг пилозбірника

Розміри мішка - ще один важливий параметр для розумного пилососа. Чим вони більші, тим більшу площу зуміє пропилососити робот до того, як йому буде потрібно очищення. Якщо ви плануєте прибирати великі приміщення або у вас є пухнасті вихованці, краще вибрати пилозбірник повместітельнєє, інакше пилосос буде швидко заповнюватися: йому самому доведеться постійно допомагати і витрушувати сміття. Найпопулярніший обсяг пилозбірника становить 0,65 л, проте є моделі зі зменшеним (від 0,12 л) або, навпаки, збільшеним (до 0,9-1 л) варіантом резервуара.

Існують також роботи взагалі без пилозбірників - вони спеціально призначені для вологого прибирання будинків з паркетною підлогою і ламінатом, т. Е. Виключно для твердих покриттів. Багаторазові серветки з мікрофібри делікатно видаляють забруднення, не залишаючи подряпин, але для прибирання пилу і шерсті з килимових покриттів потрібні інші моделі.

Фільтрація

Якість фільтра безпосередньо впливає на якість прибирання. Якщо дрібне сміття накопичується в пилозбірнику, то пил затримується ще й фільтром, і чим він щільніше, тим краще справляється зі своїм завданням і вимагає більш рідкісною очищення. Найбільш ефективною є система фільтрації НЕРА, в якій використовуються щільні багатошарові фільтри.

Подивитися всі моделі з фільтрами НЕРА H11

Вибираємо спосіб орієнтування в просторі

Визначаємося з кількістю режимів роботи

Датчик визначення ступенів - річ вкрай корисна для мешканців приватних будинків або двоповерхових квартир. Він не дозволить пилососа звалитися зі сходів навіть без використання додаткових обмежувачів. Роль датчика може виконувати і ІК-сенсор, і гіроскоп.

Індикатор зарядки дозволяє зрозуміти, скільки часу пилосос ще зможе працювати до відвідування бази або скільки йому залишилося до завершення підзарядки.

Індикатор режиму роботи буде корисний для пилососів з великою кількістю режимів: він допоможе встановити потрібний режим в кілька натискань кнопки і не помилитися.

Функція відкладеного старту хороша для людей, які не можуть запускати пилосос в будь-який час і вважають за краще включати його в свою відсутність, або вночі, або коли в приміщенні немає домашніх тварин.

Комплектація

Нарешті, при виборі розумного пилососа варто вивчити і комплектацію пристрою, яка залежить від виробника і конкретної моделі. Найчастіше з пилососом додатково поставляються:

  1. запасні щітки для підмітання,
    пристосування для очищення пилососа,
    адаптери для зарядки,
    обмежувачі руху у вигляді магнітних стрічок,
    координатори руху, пульти дистанційного керування.
Якщо зі щітками, очисними пензликами і адаптерами все зрозуміло, то магнітні стрічки потрібні, щоб не пускати пилосос за межі якоїсь зони, наприклад, на сходи або до мисок для тварин. Зазвичай вони клеяться на підлогу. Координатори являють собою своєрідні навігатори, які самі направляють пилосос в потрібну сторону. Клеїти їх не потрібно, достатньо поставити в певних місцях. Пульти ДУ можуть бути корисні при збиранні в ручному режимі, коли ви «направляєте» робот-пилосос туди, де потрібно пройтися найбільш ретельно, а також при виборі часу старту або за допомогою застряг пилососа.

Подивитися всі моделі з пультом ДУ

( 35 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Повноцінна гарантія та післягарантійне обслуговування
Повноцінна гарантія та післягарантійне обслуговування
Тільки новий, запечатаний товар від виробника
Тільки новий, запечатаний товар від виробника
Доставка по всій Україні
Доставка по всій Україні
Самовивіз з поштоматів
Самовивіз з поштоматів