Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 10:00 до 18:00
СБ -
НД: Вихідні дні
або
Зворотній зв'язок
Ім'я
UA RU

Sony придумала камеру, яка перетворює реальні об'єкти на віртуальні

Категорії
Компанія Sony подала заявку на патент камери, яка може кардинально змінити сферу VR. Пристрій є 3D-сканер, здатний поміщати будь-який реальний об'єкт у віртуальний простір, уточнює 4PDA.

Після сканування користувач зможе відразу взаємодіяти з об'єктом у віртуальному світі. Судячи з патентної документації, це можуть бути і невеликі, і великі предмети, а єдиною вимогою стане можливість сканувати їх з усіх боків.

Очікується, що новинка сподобається не лише шанувальникам VR, а й розробникам комп'ютерних ігор. Для економії часу, замість моделювання об'єктів, вони зможуть їх просто сканувати.

До речі, це вже друга патентна заявка Sony на сканер. Вперше компанія подала її влітку 2021 року, але відомство попросило надати більше інформації. Можливо, це говорить про серйозні наміри Sony випустити таку камеру у виробництво.

У 2022 році на VR-гарнітуру очікують від Apple. Вона буде призначена в першу чергу для любителів мобільних ігор, а також для перегляду мультимедійного контенту та спілкування у віртуальній реальності.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Повноцінна гарантія та післягарантійне обслуговування
Повноцінна гарантія та післягарантійне обслуговування
Тільки новий, запечатаний товар від виробника
Тільки новий, запечатаний товар від виробника
Доставка по всій Україні
Доставка по всій Україні
Самовивіз з поштоматів
Самовивіз з поштоматів