Режим роботи магазину:
ПН - ПТ: з 10:00 до 18:00
СБ -
НД: Вихідні дні
або
Зворотній зв'язок
Ім'я
UA RU

Просунута камера Hasselblad та нові відеоможливості: вийшов OnePlus 10 Pro

Категорії

OnePlus провела презентацію нового флагмана, який працює на базі Snapdragon 8 Gen 1. OnePlus 10 Pro став одним із перших камерофонів 2022-го.

У розробці камери новинки взяли участь спеціалісти Hasselblad. Вона включає три модулі: основний на 48 Мп, 50-Мп надширококутник з кутом огляду від 110 до 150 градусів та 8-Мп телеоб'єктив. Усі датчики підтримують режим Hasselblad Pro Mode, який забезпечує 12-бітні фото RAW+ та 10-бітне відео зі збільшенням охоплення колірної гами. Камера має розширений динамічний діапазон та знижений рівень шуму.

У OnePlus 10 Pro вперше з'явився режим Movie Mode: користувач може записувати відео, самостійно налаштовуючи ISO, баланс білого та витримку. Є варіант зйомки з подальшою обробкою відео, а також фільтри від Hasselblad. Роздільна здатність фронтальної камери становить 32 Мп.

Флагман отримав 6,7-дюймовий AMOLED-дисплей з роздільною здатністю 2К та частотою оновлення 120 Гц. Екран захищений склом Corning Gorilla Glass Victus.

Акумулятор ємністю 5000 мА·год підтримує швидку 80-Вт зарядку, а також бездротову та зворотну зарядку.

OnePlus 10 Pro з попередньо встановленим Android 12 в Китаї коштує 738 доларів за версію 8/128 ГБ і 785 доларів за варіант з об'ємом пам'яті 8/256 ГБ. Ціна найдорожчої моделі на 12/256 ГБ – 832 долари. Інформації про вартість новинки за межами Китаю поки що немає.

( 1 )
Коментарі
Поки немає відгуків
Написати коментар
Ім'я*
Email
Введіть коментар*
Повноцінна гарантія та післягарантійне обслуговування
Повноцінна гарантія та післягарантійне обслуговування
Тільки новий, запечатаний товар від виробника
Тільки новий, запечатаний товар від виробника
Доставка по всій Україні
Доставка по всій Україні
Самовивіз з поштоматів
Самовивіз з поштоматів